BBG

 Tere õhtust, sõbrad. Ma Rachna Aggarwal tervitame teid kõiki saidil nonveg story.com. Olen selle lahedate seksikate lugude suur fänn. Täna räägin teile oma seksika loo. Ma mõtlesin mitu päeva, et ka mina räägin teile kindlasti loo oma ebaseadusliku suhte seksist. Nii et täna ma räägin teile oma loo.


Ramnath kuulus Yadavi näitlejate hulka. Ta oli Noida küla elanik. Aga ta oli väga lahe. Vanus saab olema umbes 18 20. Ta tuli koju varakult kell 6 hommikul. Teeb lastele hommikusööki. paneks nad kooli ära. Siis tuleks ta tagasi ja tegi kõik minu maja tööd. Hommikust õhtuni ta peaaegu ei puhka. Aeglaselt hakkasin sööma palju Ramnathi palasid.


Ma rääkisin temaga palju vabal ajal. Oh Ramnath! Sa oled väga noor. Miks ma ei abiellu?Ükspäev küsisin talt lihtsalt naerdes.

Tere BBG! Meil on 5 miljonit laenu peas. Kogu raha kulus meie Bapu ravimile. Ta võttis sinna oma rohud. Siiski ei jäänud Bapu ellu.Kui Ramnath rääkima hakkas, läksid ta silmad märjaks.

Read more

http://trishadehradun.in/
http://akankshagurgaon.in/
http://callgirlsinharidwar.com/
http://callgirlsinpunee.in/
https://muskangirlsdwarka.in/
http://callgirlsmanali.com/

"Ma saan aru," ütlesin ja panin kaastundlikult käe tema noorele õlale. "Ramnath, kas sul pole sõpru???" küsisin tema tuju pehmendades. Ta hakkas naerma.


Ei mingit BBG-d! Meil on tüdruku pärast väga häbi,” ütles ta külakeeles. Ma hakkasin naerma.


Pärast abikaasa lahkumist võin öelda, et sulasest oli saanud mu suur sõber, mu sõber. Ta ajas mu lapsed teistmoodi naerma. Minu lapsed sõid toitu tema kätest. Varem mängis ka temaga.


Päevade möödudes hakkasin sulane Ramnathi kinnisideeks. Nüüd tahtsin temaga võimalikult kiiresti füüsilist suhet luua. Tahtsin nautida tema noort keha.

Read more

https://escortsindwarkaa.in/
http://rishikeshgirls.in/
http://shipranoida.in/
https://callgirlsandheri.in/
https://girlsingurgaon.in/
https://girlsinindirapuram.com/

Hei BBG!! Labidad! Ta ütles. Ramnath, mul on jalas tugev valu. Palun vajutage seda, ütlesin


Tere BBG! Ta ütles. tuli mu magamistuppa. Kandsin lahedat öösärki. Ramnath hakkas mu jalgu suruma. Mul hakkas väga lõbus. Aga ma ei tahtnud talle jalgu vajutada. Ma pidin tema noore riista ära sööma.


Ramnath natuke kõrgemal!! ma ütlesin


Nüüd hakkas ta mu reitele vajutama. Panin tahtlikult öösiti selga. Ramnath oli mu skulptuurset keha nähes lummatud. Kuid ta ei teinud talle midagi sellist. Tahtsin, et ta mind kinni hoiaks ja mind lihtsalt kepiks. Aga ta oli täiesti rumal Baba. Järsku püüdsin ta kinni.


Ramanath, kustuta täna mu janu! Mis ajast olen ma su armastuse järele janunenud! ma ütlesin Ta oli täiesti šokeeritud. ta kartis. Tema peas oli higi. Ei, ei BBG! Mida sa ütled! Sa oled mu armuke. Kuidas ma saan seda kõike sulle teha! Ta ütles.

Read more

http://mumbaimodels.org/
https://callgirlgurgaon.in/
https://callgirlrishikesh.in/
https://callgirlharidwar.in/
https://callgirlujjain.in/
https://callgirlsaket.in/

Ramnath!! Sa ei saa minust keelduda. Ma tahan sind täna õhtul iga hinna eest,“ karjusin vihaselt nagu turske hakkija. Ma olin väga vihane.

Ei, ei BBG!! Me ei saa seda teha! Ramnath rääkis ja läks sealt välja. Läksin talle tagasi helistama, kuid ta oli ilmselt veidi närvis. Ta oli läinud oma majja. Ma olin väga vihane, kui ta lahkus. Ma olin tema armuke. Kuidas tal läks pärast minuga rääkimist? Tahtsin talle kätte maksta.


Kui ta järgmisel päeval tuli, arvutasin ta välja. Ta ei tea, et ma seda teen.


Ei mingit BBG-d! Ära vallanda mind! Mul on tõesti raha vaja! Ta hakkas paluma, käed rüpes. Sain teada, et nüüd on kaamel mäe alla tulnud.


Ma võtan su uuesti tööle, aga sa pead lõpetama töö, mille eile õhtul pooleli jätsid. Alati, kui ma sind tuppa kutsun, pead tulema! Ütlesin Ramnathile selgelt. Ta hakkas uuesti mõtlema. Kuid tal oli raha väga vaja. Ma olin selle võtnud. Kui oli öö, viipasin õrnalt Ramnathile ja käskisin tal lapsed oma tuppa magama panna ja siis minu tuppa tulla.

Read more

https://singledate.in/
https://callgirlmussooriee.in/
https://callgirlharidwarr.in/
http://www.callgirlsudaipur.in/
https://callgirlsodala.in/

Ramnath tuli minu tuppa kell 22.00. Mul oli seljas punane läbipaistev öösärk. Ramnath tuli mu voodi juurde. Keerasin kätega iga üksiku ta särgi nööbi lahti. Ta sai ülalt alasti. Ta oli vaid 18-aastane. Ta oli väga lahe noor pangatüdruk.


Ime mu ema!! Ma tellisin


Hei BBG!! Ta rääkis ja mu ema hakkas jooma. Mulle väga meeldis. Abikaasa Bangaloresse minekust oli möödunud üle 3 kuu. Ma polnud terve 3 kuud ühtegi kukke söönud. Terve 3 kuu jooksul polnud ükski mees mind suudelnud. Aga täna täidan kõik oma soovid. Olin mõelnud.


Ramnath, mu ema hakkas jooma. Võtsin oma käe ta kõhu alt ja vedasin seda oma kiisuni. Ta hakkas oma kiisu paitama ja hakkas selle sees näpuga näitama. Ramnath jõi nagu hea mees, mu emme. Ramnath! Ärge sattuge paanikasse, jooge mu piima, pidades mind oma naiseks, ja pekske mind nii kõvasti, et ma võin karjuda," ütlesin.


Olen täna õhtuks su naine! Vaatasin talle otsa.


Ramnath tuli mu kiisu peale ja hakkas mu kiisu jooma. Ta jõi mu halba lõbusalt. Ta sõrmitses ka väga kiiresti ühe käega mu kiisule. Ta sõrmitses mu kiisu nagu masinat. Nüüd pani Ramnath oma riista mu kiisu sisse. Mu abikaasa Virendra oli mind palju keppinud, nii et mu kiisu oli väga rebenenud. Ramnathi riist läks mu urgu väga kergelt.


Ta hakkas mind lakkuma nagu lurjus. Ramnath hakkas kiiresti käega oma riista peksma. Ema tegi suu lahti, et oma kaupa juua. Mõne aja pärast tuli Fuch Fuchi pigi tema riistast välja ja läks otse mulle suhu. Ma jõin kõik tema asjad ära. Pärast seda, sõbrad, ma tapsin oma tagumikku, öeldes talle.

Comments